Reizen

Op vakantie met uw kinderen

Veel ouders met jonge kinderen zijn elk jaar weer aan het kijken wat voor hun de beste vakantie is, maar ook waar hun kinderen een leuke tijd tegemoet zullen gaan. Wordt het dit jaar weer de eeuwige camping met zwembad en voetbalveld, waar de kinderen een geweldige tijd tegemoet zullen gaan, maar waar u eigenlijk niet heel veel kunt beleven, of trekt u dit jaar de stoute schoenen aan door een citytrip te plannen, naar bijvoorbeeld Portugal. Het kan!

Portugal is een oase van rust, comfort en luxe. Met name Lissabon is een perfecte bestemming om samen met uw hele gezin optimaal te kunnen genieten van een heerlijke vakantie, waar u genoeg kunt beleven. Lissabon is een drukke stad, maar u zult hier heerlijk kunnen vertoeven met uw kinderen, met name doordat er genoeg te beleven is. Neem bijvoorbeeld een Hop on Hop off busreis door de hele stad, waardoor u in een korte en leuke tijd de hele stad leert kennen en u niet de hele tijd op uw kinderen hoeft te letten. Daarnaast kunt u ook met uw kinderen de klim maken naar het kasteel op de heuvel midden in de stad. Deze klim is zwaar, maar zeker te doen en u zult hier heel veel tegenkomen, waardoor het net lijkt alsof u geen zware klim aan het maken bent.

In Lissabon heeft u ook een uitgestrekte keuze op het gebied van restaurants. U kent het wel: het probleem met kinderen die niet veel lusten of bang zijn om iets nieuws te proberen. In Lissabon zult u hier geen last van hebben. Door de vele toeristen die naar deze stad trekken is er voor iedereen wat wils. Van de MacDonal’s tot restaurants waar u verschillende Portugese specialiteiten zult tegenkomen. Daarnaast zijn er ook voldoende gezinshotels te vinden, waar u met het hele gezin kunt verblijven.

Leave a Reply